OM SAUNAHYTTEN

OM SAUNAHYTTEN

Saunahytten.dk er et koncept skabt af ud fra en vision om at skabe noget, som ikke lige ses andre steder.

Det skulle være en aktivitet, som lagde vægt på det basale i en oplevelse, men samtidig krydret med lidt ekstra luksus og sanselige indtryk som kunne være med til at skabe unikke oplevelser, som skaber minder.

På baggrund af ovenstående vision vi, at vi ikke længere ville lade det blive ved snakken, men ligge handling bag ordene om at skabe noget unikt – noget som man ikke lige ser på hvert gadehjørne.

Så vi begyndte at tegne og forestille os konstruktionen, som ikke havde nogen skabelon og fik i midten af 2015 indkøbt en brugt mandskabsvogn, som skulle forvandles fra en grim ælling til en smuk svane.

Konstruktionen, ideerne, aftentimerne og mange involverede, bragte os hen til, at vi i december 2015, med glæde kunne melde, at vi nu så vores prototype af saunahytten “model Blokhus Nr 1” som værende færdig.

Siden lanceringen af det, vi så som en god idé, måtte vi konstaterer at det rent faktisk virkede – JA!!! og det virker stadig.

Når så samtidig gæsterne er ekstremt glade og begejstret for oplevelsen, så har vi fået indfriet vores vision om, at skabe noget helt unikt!

Saunahytten.dk – Sauna med udsigt

Book en Saunahytte nu