Om Saunahytterne2019-07-01T21:55:41+00:00

OM SAUNAHYTTEN

OM SAUNAHYTTEN

Saunahytten.dk er et koncept skabt af Palle fra det nordjyske, som ønskede at skabe noget, som ikke lige ses andre steder. Det skulle være en aktivitet, som lagde vægt på det basale i en oplevelse, men krydret med lidt luksus og sanselige indtryk, kunne være med til at skabe unikke oplevelser, som bliver forvandlet til minder.

På baggrund af ovenstående drømme og alt for mange kopper kaffe og snakke med min gode ven Jan, besluttede vi, at vi ikke længere ville lade det blive ved snakken, men ligge handling bag ordene om at skabe noget unikt. Så vi begyndte at tegne og forestille os konstruktionen, som ikke havde nogen skabelon og fik i midten af 2015 indkøbt en brugt mandskabsvogn, som skulle forvandles fra en grim ælling til en smuk svane.

Konstruktionen, ideerne, aftentimerne og mange involverede, bragte os hen til, at vi ved juletid 2015, med glæde kunne melde, at vi nu så vores prototype af saunahytten “model Blokhus Nr 1” som værende færdig.

Siden lanceringen, kan vi glæde os over at det vi troede på var en god idé, rent faktisk virkede – JA og virker stadig. Når så samtidig gæsterne, er ekstremt glade og begejstret for oplevelsen, så har vi fået indfriet vores drøm om, at skabe noget helt unikt!

Næste del af rejsen blev at lave endnu en saunahytte og det blev til en model “Sydfyn” som har haft et par år i det sydfynske. Og med den opbakning og efterspørgsel vi har mødt, så er det kun fantasien som sætter grænserne for, hvad der kan lade sig gøre. For næste vogn er nemlig også på vej.

Status på projekt Saunahytten.dk er sommeren 2019 at der nu er produceret ialt 3 saunahytter, men grundet ønske om hele tiden at udvikle er der for nuværende kun én vogn aktiv, som er “sydfyns vognen” som er placeret i Blokhus. Blokhus 1 og 2 er solgt til henholdsvis Præstø og Kolding – begge steder til vinterbadeklubber som fik realiseret drømmen om en mobil Sauna. Næste skridt er godt undervejs så nu ser vi hvad der sker….

Palle

Saunahytten.dk – Sauna med udsigt

Book en Saunahytte nu

SAUNAHYTTENS OPBYGNING