Lej en saunahytte hos saunahytten.dk

Saunahytten.dk tilbyder udlejning af saunaer på hjul. Det lyder måske både skørt og skønt, men det er uden tvivl luksus for dig, dine venner, kollegaer eller familie. Sæt hverdagen på pause et par timer og nyd en tur der minder om varmere luftstrøg. En saunahytte er en transportable sauna der kan flyttes lige dertil hvor du ønsker. Sæt den på stranden og nyd en frisk dukkert inden du sætter dig ind i en saunahytte.

Saunagus er ren terapi

Saunahytten.dk tilbyder også saunagus i vores saunahytte. Saunagus stammer fra det tyske ord ”aufguss” og betyder helt simpelt at ”hælde på ovnen”. Her bliver vand blandet med æteriske olier hældt på ovnen i vores saunahytte. Herefter er det gusmesterens tur til at svinge håndklædet så oliedampene bliver cirkuleret rundt i saunaen. Det giver både øget velvære, udrensning, detox, forbedret immunforsvar og sænkning af blodtrykket. Der er derfor mange fordele ved saunagus i vores saunahytte, samtidig tager det kun én time. Det er ren terapi og nydelse i en travl hverdag.

Sauna er forbundet med luksus, men…

Sauna er forbundet med luksus, men prisen for et besøg i vores sauna ligger på 75,- pr. person og 150,- for sauna-gus. Det er til at overkomme og overskuddet du oplever bagefter giver dig velvære i hverdagen.

Vores saunaer har et stort panoramavindue så du kan nyde havets bølger inde i varmen. Saunahytten.dk benytter saunatræ inde i saunaen hvor der er op til 15 siddepladser på bænke. Varmen kommer fra et brændefyr med lavasten der sikre den høje varme. Saunahytten kan flyttes til hvor du ønsker, den indeholder nemlig også toilet samt lounge og bar område. Her kan du tilslutte din egen musik via Bluetooth. Få en livsbekræftende oplevelse med mennesker du holder af. Book en saunahytte nu eller Book saunahytten som en del af en event hos Aalborg Outdoor