Saunagus Blokhus

Saunagus Blokhus2018-09-17T20:10:43+00:00

AKTUELLE SAUNAGUS

“SaunaGus med havudsigt og selvforkælelse i første klitrække”, hvis ikke det lyder indbydende så ved jeg ikke hvad gør, udtaler en af ejerne fra Saunahytten.dk; Jan Møldrup, som i 2018 går efter at give Nordjyder med smag for Blokhus og gæster i området, endnu flere hotte oplevelser ved Blokhus Strand og det brusende Vesterhav i Saunahytten.

Hele foråret frem til Maj laver vi hver 14. dag Saunagus i Saunahytten ved Blokhus Strand, en aktivitet vi har testet lidt i 2017 og som vi nu har lavet et fast samarbejde med Gusmester Jens Jørgen Jensen omkring udtaler Palle Steen Holmbech som er den anden del af ejerskabet omkring Saunahytten.dk.

Gusmester Jens Jørgen Jensen, som står for gus med de spændende dufte har fået fantastisk respons fra deltagerne i 2017 og glæder sig over at samarbejdet nu er fast på Blokhus Strand. Vi har fået utrolig god respons udtaler Jens Jørgen Jensen, som ud over gus på Blokhus Strand også er gusmester på Hotel Viking i Frederikshavn. Vesterhavet giver dog helt specielle rammer til saunagus siger Jens Jørgen der glæder sig til mange gæster i Saunahytten.

Fakta om Saunagus på Blokhus Strand

Oplevelsen giver et stort velvære, virker udrensende og tilfører fornyet energi.

Hver Gus-session varer ca. 1 time og består af tre forskellige Gus-oplevelser kombineret med et forfriskende dyp i Vesterhavet og en bitter til at varme kroppen.

Der er ligeledes koldt vand, frugt og snacks som forfriskning.


  • Mødested: Nedenfor sømærket på Blokhus Strand.
  • Alder: Fra 12 år. Med badetøj.
  • Pris Kr. 100,-
  • Deltager antal pr gus; MAX 12 personer
  • Arr.: Saunahytten.dk i samarbejde med Gusmester Jens Jørgen Jensen (25303682)
  • Tidspunkter for Gus: Søndag formiddag i ulige uger

Yderligere spørgsmål til ovenstående
Palle Steen Holmbech
Tlf. 21143393
Info@saunahytten.dk
www.saunahytten.dk el Facebook; https://www.facebook.com/saunahytten/

BOOK NU
BOOK NU