Har du en iværksætter i dig og elsker du at skabe whauu oplevelser?

Så skal Du straks læse videre om saunahytten.dk og hvad vi har skabt, samt hvordan du kan blive en del af holdet og skabe helt unikke mobile saunaoplevelser i dit lokalområde.

Konceptet er enkelt og så alligevel helt specielt!

Kort sagt, hvem kunne ikke tænke sig at sidde i en varm sauna og se ud gennem et stort panoramavindue mod et brusende eller blikstille hav, eller måske en lille skovsø..?

Hvis du træder ind i familien, får du din egen mobile sauna, som du varetager al udlejning på. Men modsat alm. iværksætteri, så er du fra starten en del af et koncept der virker både praktisk og online. Du skal kunne håndterer en vogn på 2000kg, så du skal have trailerkørekort og en bil der kan trække, ellers er det blot din kreativitet og iver der afgør omfanget af din succes.

Hvem er vi og hvordan opstod det?

Ideen opstod i det nordjyske i 2015, hvor Palle Holmbech legede med ideen og fik skabt de første vogne og ikke mindst erfaringer. Siden starten er der i alt produceret 4 vogne, men pt er der 2 aktive vogne da 2 er solgt til mindre vinterbadeklubber hen ad vejen. I 2017 steg ambitionerne for Saunahytten.dk og der blev igangsat en vogn på Fyn, den er imidlertid igen tilbage i Nordjylland. I 2019 kom det sidste skud på stammen i det sydvestjyske, som Peter Nielsen drifter og driver omkring Blåvand.

De daglige reaktioner med arrangementerne er fantastiske og nærværende – så det er altid givende at leje Saunahytten ud!

Hvad kan vi bidrage med til?

Vores erfaringer bliver også dine erfaringer ved et samarbejde. Du får et effektfuldt koncept, som du kan støtte dig op af:

  • Adgang til informations – og bookingportalen www.saunahytten.dk
  • Levering af komplet saunahytte i høj kvalitet
  • Hjælp til funraising – Saunahytte konceptet er oplagt til fondsansøgning
  • Eventuel mulighed for finansieringsaftale

Palle Tlf. 21 14 33 93
Peter Tlf. 51 90 37 25